De omgeving van bungalowpark Remar

Het Maasdorp Geulle ligt in het zuiden van Limburg midden in de natuur. Door de centrale ligging is ons bungalowpark een ideale plek met veel mogelijkheden tot in- en ontspanning.

Op loopafstand vindt u goed gemarkeerde wandelroutes door de omgeving en het Geulse bronnen- en hellingbos met oude bomen, kristalheldere bronnen en beekjes, mooie vergezichten en zeldzame flora en fauna.

Ook voor het overige Limburgse heuvelland zijn vele wandelroutes beschikbaar.
Verder liggen imposante natuurgebieden als de Duitse Eiffel en de Belgische Ardennen met de Voerstreek en de Hoge Venen op steenworp afstand.

Voor fietsliefhebbers en mountainbikers biedt een uitgebreid fietsnetwerk door de Limburgse heuvels, waar hellingspercentages van 8% tot 14% geen uitzondering vormen, een echte uitdaging. Als u deze liever uit de weg gaat dan kiest u een van de vele routes door het Limburgse en Belgische Maasdal. Het Belgische deel van de route is via het lokale voet- en fietsveer over de Maas te bereiken. Routekaarten zijn beschikbaar. Neemt u liever de auto, de Mergellandroute die door ons dorp voert, leidt u langs de mooiste plekjes in Zuid-Limburg.

Boot-, kano- en grottentochten in de directe omgeving behoren ook tot de mogelijkheden.

Historische plaatsen als Maastricht, Valkenburg, Luik en Aken liggen binnen handbereik. Flaneren door de eeuwenoude straten, langs de gezellige terrasjes, genieten van Bourgondische maaltijden in de vele restaurants, een dagje winkelen, theaterbezoek of andere culturele activiteiten. U kiest maar.


 

 
 
Bungalowpark Remar